lørdag den 1. marts 2008

Find off knappen

Sidder i arbejdsværelset og balancerer med både at lakere negle og læse lidt online news - burde arbejde fuldt fokuseret - og så bryder naboernes stønnen ud!

Det er ligesom enhver anden dag i det, der skulle være den lækre Frederiksberg oase: Mindst 3 gange i døgnet lyder det som fodringstid for søløver, når "hun" rigtigt slår til og skal overbevise om sine sexuelle højdepunkter. Formodentlig ledsaget af at vende det hvide ud af øjnene og baske vildt om sig med arme og ben. Sådan lyder det i hvert fald - ikke altid højt, men altid insisterende.

Non-stop
I døgnets øvrige timer er der tale om et konstant "baggrunds-stønneri", hvor "hendes" småpiven og stønnen kører på halv kraft, men non-stop! Det er totalt klamt at høre på, vildt grænseover-skridende og påtrængende, uden tvivl sygeligt og 100% fake.

At så hensynsløst uanstændige mennesker bor så tæt på mig, er fuldkommen bizart, de hører til i en svinesti på en øde ø, eller på den lukkede i tvangsbehandling. Jeg beder hver dag til, at de snart ender der.

Ingen kommentarer: