tirsdag den 12. februar 2008

Er det en "rigtig" mand?

Nu kaster jeg sjældent om mig med begreber som "rigtig" og "forkert" - heller ikke når det gælder andre mennesker.

Men da jeg i går aftes sad og forsøgte at gense den legendariske Godfather I i min stue i mit private hjem - som endda har kostet mig 1,7 mio. kr. at gøre til mit - var det uden det klassiske soundtrack, og i stedet til non-stop baggrundsstønneri fra naboen.

"Hun" klagede sig igennem hver scene, helt uden respekt for mig, eller for den filmkunst, hun kunne have været vidne til, hvis hun havde magtet at samle benene, rejse sig op og foretage sig andet end at kneppe løs.

Ud over de sædvanlige mega frustrationer over at være tvangsindlagt til at høre på nabo-kvindens dilettant porno-lyde, så slog det mig nu også, at den mand/nabo/mænd, som så er i gang med hende tæt på døgnet rundt, da er helt bizar i forhold til de mænd, jeg kender!

Dagens spørgsmål er med andre ord: Har jeg ret i, at en mand, der hellere vil kneppe et gennembollet, udtjent og formodentlig dybt ubegavet kvindemenneske, end at se Godfather I, ikke er en "rigtig" mand?

Absurd var det i hvert fald at se de kendte Godfather-mænd være handlekraftige, stolte, ranke og stærke - uanset hvad de så havde gang i - til tonerne fra nabo-kvinden, som fake-stønnede sig igennem endnu en 5timers omgang med en minus-mand uden format til at tage affære!

Ingen kommentarer: